Ajankohtaista koronaviruksesta

25.2.2021

 

Muistathan, että hengitystieinfektioita vältetään parhaiten huolehtimalla käsi- ja yskimishygieniasta.

 

THL:n ohjeet hygieniaan liittyen löydät klikkaamalla tästä. (Sivuston aukeaminen voi kestää hetken tietoliikenneruuhkan vuoksi.)

Kiinassa käynnistyi alkuvuonna uuden koronaviruksen aiheuttama COVID-19 -tartuntatautiepidemia. Tätä kirjoittaessa tapauksia on todettu maailmanlaajuisesti yhteensä yli 110 000. Yli 100 maata on raportoinut tartunnoista.

Liitossa noudatetaan THL:n ja viranomaisten ohjeita. Liiton lähiviikkojen tapahtumien ja koulutusten järjestelyt jatkuvat normaalisti.

THL päivittää sivuilleen tuoreimmat tiedot taudin esiintymisestä sekä ohjeista tartuntojen torjumiseksi. Sivulta löytyy tietoa taudista sekä usein kysytyt kysymykset vastauksineen koronavirukseen liittyen. Pääset tutustumaan asiaan klikkaamalla tästä.

Jos olet matkustamassa ulkomaille, on hyvä käydä tutustumassa ulkoministeriön verkkosivuilta löytyviin matkustustiedotteisiin. Tiedotteet löytyvät sivuilta aakkosjärjestyksessä maittain. Sivuilla on tärkeää tietoa matkustamisesta ja ohjeet matkustusilmoituksen tekemiseen. Pääset sivuille klikkaamalla tästä.